ANYTYME DE PLEIADEN

ANYTYME DE PLEIADEN AnyTyme is Snacktime!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 521 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij AnyTyme De Pleiaden. Meer weten? Ontdek meer

23 apr 2022 om 20:03 Volgens een berichtje zouden ze er met 29 minuten zijn. Ze stonden echter al na 15 minuten op de stoep. Top!
13 apr 2022 om 18:30 Snel bezorgd en altijd goed eten
9 apr 2022 om 19:35 Bestelling keurig optijd en goed verzorgd Was heerlijk!
2 apr 2022 om 9:16 Was heel goed en snelle bezorging,,
11 dec 2021 om 19:40 Eten is lekker en zoals altijd op tijd bezorgd. Wat ik wel ontdekt heb is dat je voor 16.uur dient te bestellen. Maar dat heb ik er wel voor over om op tijd mijn bestelling te krijgen super
28 okt 2021 om 19:01 Zoals altijd bij hun. Prima eten, perfecte en zeer vriendelijke bezorging, netjes op tijd.
21 okt 2021 om 19:06 Bezorging en het eten top
15 okt 2021 om 19:12 Super snel bezorgd door een vriendelijke meneer! Eten netjes verpakt, lekker warm en smaakte goed! De hoeveelheid patat vond ik wel karig vergeleken met de cafetaria bij ons in de omgeving (Sappemeer). Dit mag wat meer zijn, dan is het top!!
5 okt 2021 om 19:18 Het was heerlijk optijd lekker vers & vriendelijke bezorger we hebben genoten